Koicentrum Zaanstad daagt zijn klanten uit !!!!!!!!!

Koicentrum Zaanstad daagt zijn klanten uit!!!!

 

Sinds enige tijd verkopen wij het kwaliteitsvoer van House of Kata (HoK) ook wel bekent van de KikaKataCup. Dit voer wordt altijd in kleine hoeveelheden aangemaakt zodat het ook altijd wat verser is dan wanneer je voer uit bijvoorbeeld Japan laat komen.

voer voorkant

Hierdoor krijgen uw Koi een beter, verser en kwalitatief hoger voer dan dat u van ons gewent bent.
Omdat ik weet dat het ene voer het andere niet is bedacht ik om eens aan de klant te vragen; hoe ziet de klant eigenlijk kwaliteitsvoer, is dit zinkend of juist niet, of half om half zinkend en drijvend in één zak.

Wij hebben bij HoK de mogelijkheid om zelf het toch al hoge kwaliteitsvoer te verrijken met wat onze klant graag toegevoegd ziet aan dit voer. Ik denk dan aan gemalen garnalen, of juist niet, ook kunt u denken aan bijenpollen, of extra fruitsoorten, en zo kan ik nog wel even doorgaan!

Saiko voer

Saiko voer

Wat vind u dat aan voer absoluut toegevoegd moet worden en wat mist u in bijna al het voer welke op de Nederlandse markt verkrijgbaar is?
Ik daag u uit om hier eens over te denken en dit dan via een email aan ons bekent te maken. De eerste 3 die het voer zo weten samen te stellen wat uiteindelijk ook zo verkocht gaat worden. Zullen beloond worden met een zak van dat verbeterde voer, á 10 kg. Email: info@koicentrumzaanstad.nl

Visit Us On FacebookVisit Us On Youtube