Dag 1 Japan reis Koicentrum Zaanstad april 2016

Japan reis April 2016

Dag 1 vrijdag 1 april

Koffer gepakt : Check
Regenkleding mee : check
Paspoort : check
Geld: Check
Ingecheckt : Check

In verband met mogelijke vertraging voor paspoort controles maar besloten om om 10 uur van huis weg te gaan om zo in iedergeval op tijd te zijn.
Op Schiphol aangekomen gelijk koffer afgegeven en door de paspoort controle .
Appeltje eitje , geen wacht rijen te bekennen ( meevaller dus!) Dan maar een beetje in de winkeltjes rond kijken en een bezoek aan de grote rode M gebracht.
Hierna op ons gemak naar de Gate gegaan en rustig zitten wachten op het instappen.
Geen haast , er was tactisch geboekt een stoel raam en een stoel gangpad met nog een tussenstoel leeg.
HELAAS , bij stoel rij 44 aangekomen zat er al een Michelin pop , de tactische stoelreservering was in duigen gevallen.
Vliegtuig B.Mvol dus ook geen hoop op verbetering.
Er zat dus niks anders op : Nico aan het raam , Michelin pop op stoel 2 en Louis op stoel 3 Wat heeft die vliegreis lang geduurd , Mr Michelin is na het opstijgen in slaap gevallen en heeft zo ongeveer de hele reis liggen ronken.
En ja die arme Nico hing daar maar tegen de zijkant , nou ja we zijn er ,dit dus maar gauw vergeten.( maar ja je moet wat over hebben om mooie koi voor je winkel te kunnen scoren !)

Zaterdag morgen rond half 9 stond ons tijdelijke verblijf op Japanse bodem en kon deel 2 van de reis beginnen welke ons langs Shibuya station ( daar waar dat standbeeld van een hond , ook wel Hachiko genaamd staat) en zo ongeveer de drukste voetgangers oversteek plaats van tokyo is waar als het licht op groen springt van alle kanten mensen gaan lopen ( inclusief super Mario).
koicentrum zaanstad Mario
Snel een voortreffelijke kop Ramen wezen eten op op naar Ueno park waar de Sakura in bloei stond.
Heel indrukwekkend en wat een mensen , geen stukje grond meer te bekennen , overal zaten en lagen mensen te eten , drinken en kaartspellen te spelen.
koicentrum zaanstad nico1937207_559966084176188_3008684546993287331_n
Daarna weer verder naar onze eindbestemming Niigata / Oyija het hart van de koiwereld.
Na ingecheckt te hebben , eerst een lekkere douche en toen een restaurantje opgezocht en rond 10 uur lekker gaan slapen , de lange reis was niet in de koude kleren gaan zitten.

Dag 2 zondag 3 april.

Na een lekkere lange nachtrust rond 11 uur een beetje rond gelopen en toen naar de vismarkt in Teradomari en een beetje de toerist wezen uithangen Prettig Nico erbij te hebben , hier ging deze door voor een K1 vechter ,mensen maakten altijd snel ruimte dus wat of wie was de bezienswaardigheid ?
Straks lekker eten en ons op maken voor de maandag waarbij we deze dag Marudo , Torazo en Maruhiro zullen gaan bezoeken op jacht naar nieuwe aanwinsten voor Koicentrum Zaanstad.
Volg Koicentrum zaanstad met korte impressies op Facebook of lees het uitgebreide verslag hier op de website.

Tot Morgen.
Nico en Louis

Visit Us On FacebookVisit Us On Youtube