Koicentrum Zaanstad in Japan van 14 oktober t/m 26 oktober.

Beste klanten en Koiliefhebbers. Morgen vertrek ik naar het land van de zwemmende juwelen ook wel het land van de rijzende zon genoemd. Ik ga samen met twee klanten op Koihunt maar eerst gaan wij naar Narita een stukje tuincultuur opsnuiven omdat dit mijn grote aandacht heeft.
Dan gaan wij vanaf 19 oktober op de langverwachte Koihunt en wat ook belangrijk is naar mijn Koi kijken welke in Azukari zitten. Ik ben reuze benieuwd hoe zij gegroeid zijn, hier hou ik jullie uiteraard van op de hoogte.
Maar eerst nog even alle filters spoelen laatste check op de Koi welke achter blijven, want meten is weten. En dan is er ook minder prettig nieuws, wij zijn gesloten van 17 oktober ’15 tot en met 27 oktober ’15. Ik weet het is lang om jullie zo zonder koffie achter te laten, maar de beloning is groots; veel nieuwe Koi van tategoi kwaliteiten. Dus dat vergoed het wachten weer!!
Nieuw dit jaar is dat ook Koicentrum Zaanstad jullie op de hoogte houd van de exclusieve Koi welke wij aangekocht hebben via KoiQuestion, waar ook wij trotse sponsor van zijn.
Loop je al langer met de gedachte van; hé die Chagoi of Yamabuki, of die Showa van die of die kweker zou ik toch zo graag willen hebben, ik ben altijd bereikbaar onder info@koicentrumzaanstad.nl en geheel vrijblijvend kan ik daar naar gaan kijken.
Tot de 31e oktober met weer een heerlijke verse bak koffie, Saranoja!

Visit Us On FacebookVisit Us On Youtube